Drept Comercial

Avocat Drept Comercial care asistă clienții din Cluj Napoca și zonele limitrofe din 2005.

Avocat Alina Szilaghi are o vastă experiență în gestionarea diferitelor tipuri de operațiuni comerciale, oferind totodată clienților o abordare personalizată și un nivel ridicat de experiență practică. Atât pentru clienții care sunt interesați de înființarea unei societăți cât și pentru cei care își desfășoară activitatea într-un domeniu de reglementare nefamiliar, noi deținem cunoștințele și know-how-ul necesar într-o piață emergentă și post-emergentă. Acordăm consultanță juridică pentru numeroase societăți comerciale românești, precum și corporații internaționale în vederea structurării și negocierii de tranzacții de amploare din toate domeniile de activitate, fiind implicați în operațiuni contractuale precum asocierile în participațiune, transferul activelor și al fondurilor de comerț, contracte transfrontaliere, externalizare, contracte de intermediere/distribuție sau contracte de licență sau franciză.

Serviciile de asistență juridică asigurate de Avocat Alina Szilaghi acoperă, de asemenea, înființarea de societăți comerciale și organizații non-profit, servicii de redactare a actelor constitutive și de înregistrare a acestora la instituțiile competente, divizări și restructurări, guvernanță corporativă, protejarea acționarilor minoritari, obligații statutare, consultanță corporativă generală, societăți cu regim special, concentrări economice, înțelegeri monopoliste, concurență neloială, abuz de poziție dominantă, precum și activitate de due diligence, structura acționariatului, aspecte privind capitalul social și finanțarea corporativă, împreună cu temeiurile contractuale specifice fiecărui tip de tranzacție. Oferim servicii de consultanță și servicii de înființare rapidă a societăților, în funcție de specificul activității dumneavoastră, cu posibilitatea găzduirii sediului social. Nu ne temem.

Trimiteți un mesaj

Completați forma de contact cu informații despre situația dumneavoastră și vă răspundem în maxim 24h.

Leave this field blank

Avocat Alina Szilaghi oferă servicii complexe de asistență și reprezentare în materia dreptului comercial.

E important să te poți baza pe cineva. Uneori, parteneriatul este mai important decât rezultatul în sine. Este și motivul pentru care am dezvoltat, la “Cabinetul de Avocat – Alina Szilaghi“, o altă dimensiune a serviciilor de drept comercial: înființări societăți comercialefuziuni societăți comercialelichidări societăți comercialedizolvări societăți comercialeasistență și reprezentare în fața instanței de judecată și a instanțelor de arbitraj în cazul litigiilor rezultate din raporturile dintre societate și alți agenți economici, dar și în cazul litigiilor determinate de raporturile interne ale societății.

Avocat Alina Szilaghi

Lista Servicii

Înființare SRL Cluj NapocaÎnființare PFA Cluj NapocaGăzduire sediu societateDizolvare și lichidare simultană societăți; Înființare societăți: S.A., S.N.C., S.C.S., S.C.A. ,S.R.L.-D, pentru județul Cluj; Consultanță și Asistență juridică în materie de societăți; Verificare disponibilitate și/sau rezervare denumire firmăÎnființare de filialesucursalepuncte de lucruSchimbare de sediu social, obținere certificat nou de înregistrarePrelungirea valabilității sediului social; Preluare societăți comerciale; Cesiune de părți socialeCompletare, restrângere sau recodificare obiecte de activitateDizolvare și lichidare simultană societățiSchimbare activitate principală, (obținere certificat nou de înregistrare) sau activitate secundarăSchimbare asociați, administratori sau prelungire mandateSchimbare denumire firmă, obținere certificat nou de înregistrare; Transformare formă juridică; Majorare sau reducere capital social; Îndreptări erori materiale; Depunere și menționare acte în Registrul Comerțului; Obținere certificate constatatoare, copii certificate sau duplicate; Redactare juridică de contracte civile și comerciale, contracte comerciale internaționale, contracte de muncă (individuale și colective), acte juridice de dreptul muncii; Redactare, atestare dată, identitate părți și conținut pentru documente.

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Avocat Alina Szilaghi
Dorobantilor 89, bl. X3, sc. 1, ap. 2, Cluj Napoca, CJ, Romania

Call Now Button