Divorț cu copii minori

Avocat Divorț care asistă clienții din Cluj Napoca și zonele limitrofe de peste 17 de ani.

Divort cu copii minori este o situație des întâlnită în care soții (sau doar unul din soți) doresc să divorțeze, iar din căsătorie au rezultat copii minori. În astfel de cazuri, divorțul este pronunțat, de regulă, de către o instanță de judecată și, de asemenea, judecătorul va decide cu privire la custodia copiilor.

Divorțul cu copii minori se poate pronunța prin acord sau pentru motive temeinice.

În ceea ce privește custodia copiilor, instanța va avea în vedere, în mod obligatoriu, interesul superior al acestora.

Cu privire la stabilirea cheltuielilor de întreținere datorate de către părintele care nu locuiește împreună cu copiii, de asemenea, instanța va analiza în mod concret care sunt necesitățile copiilor.

Situațiile de acest fel – în care se iau decizii cu privire la copii minori – sunt de regulă stresante și epuizante pentru ambii părinți. De aceea, Avocat Alina Szilaghi se folosește de toate cunoștințele și de toată experiența acumulată pentru a oferi servicii juridice și sfaturi care să îi ajute în mod real pe clienți.

De asemenea, Avocat Alina Szilaghi depune toate eforturile posibile astfel încât părinții să poată ajunge la o înțelegere care să respecte interesul copiilor. În cazul în care o astfel de înțelegere nu se poate realiza, vă vom sugera și formula strategii de instanță personalizate, astfel încât interesul clienților noştri și al copiilor acestora să fie respectate în cadrul procesului.

Trimiteți un mesaj

Completați forma de contact cu informații despre situația dumneavoastră și vă răspundem în maxim 24h.

Leave this field blank

Lista Servicii

Divorț; Consultanță juridică în materia de divorț; Negociere pentru stabilirea divorțului prin acord; Redactare acțiune de divorț și cereri accesorii privind numele soțiilor după divorț, exercitarea autorității părintești, locuința minorului, etc; Redactare întâmpinare / reconvențională la acțiunea de divorț; Asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești; Ordin de Protecție; Consultanță juridică de specialitate; Redactare cerere ordin de protecție; Asistență și reprezentare în fața instanței de judecată; Partaj; Negociere pentru stabilirea partajului prin acord; Consultanță juridică în probleme specifice partajului; Asistență și reprezentare juridică în partajul bunurilor comune; Redactare acțiune / întâmpinare / cerere reconvenționala partaj; Împărțirea bunurilor comune în timpul căsătoriei sau după desfacerea acesteia; Redactare de tranzacții; Obținere Acte; Obținere copie legalizată după hotărârea de divorț, de stabilire pensie de întreținere, stabilire domiciliu minor etc.; Obținere acte de stare civilă (certificate de căsătorie, de naștere, celibat etc.); Apostila; Acțiuni diverse; Redactare și susținere acțiune în stabilirea / tăgăduirea paternității copilului din căsătorie sau din afara căsătoriei; Redactare acțiune și reprezentare în procedura de încredințare minori; Redactare și susținere acțiune de stabilire domiciliu minor; Redactare și susținere acțiune de punere sub interdicție sau curatela; Recunoașterea în România a sentințelor pronunțate în străinătate – Exequator.

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Avocat Alina Szilaghi
Dorobantilor 89, bl. X3, sc. 1, ap. 2, Cluj Napoca, CJ, Romania

Call Now Button