You cannot copy content of this page

Litigii si arbitraj

Litigii si arbitraj

Cabinetul de avocat Alina Szilaghi oferă servicii complexe de asistență și reprezentare in procedurile de mediere si arbitraj local si international.

Litigii si arbitraj

Cabinet de avocat “Alina Szilaghi” detine o vasta experienta in reprezentarea societatilor private si autoritatilor publice in litigiile comerciale, civile, de contencios administrativ si de dreptul muncii, in procedura insolventei, in procedurile specifice administrative, in procedurile de mediere si arbitraj local sau international, asigurand o gama larga de servicii:

  • reprezentarea companiilor private si a entitatilor publice in fata instantelor judecatoresti din Romania in litigii acoperind o larga varietate de domenii de drept: comercial, civil, contencios administrativ si fiscal, dreptul muncii etc.
  • reprezentarea clientilor in procedurile de lichidare voluntara, de reorganizare judiciara si insolventa, printr-o echipa de avocati specializati in reorganizare si lichidare, care furnizeaza asistenta juridica in toate etapele procedurilor prevazute de Legea nr. 85/2006, incepand cu cereri de deschidere a procedurii insolventei, formularea declaratiei de creanta si a cererilor si contestatiilor specifice, participarea la adunarile creditorilor, reprezentare in comitetele creditorilor garantati si negarantati etc.
  • reprezentarea companiilor private si a entitatilor publice in proceduri arbitrale, in special in sistemul ICC Paris, organizate atat in Romania, cat si la Paris, Viena sau Zurich

Pentru solicitarea unei consultatii juridice online, va rugam sa completati FORMULARUL

Solicitare Consultanță

Call Us

+4 0746 652 986

E-mail

alina@szilaghi.com

© 2019 All rights reserved.
Call Now Button