Asistență juridică permanentă

Avocat Alina Szilaghi asistă clienții din Cluj Napoca și zonele limitrofe din 2005.

Avocat “Alina Szilaghi” vine in sprijinul ideilor de afaceri, având ca obiectiv asigurarea serviciilor de consultanță și asistența juridică permanentă pentru toate tipurile de societăți comerciale.

Cabinetul nostru se bazează pe calitatea serviciilor și viteza de reacție, toate acestea raportate la onorariile proporționale cu valoarea și complexitatea cauzelor, oferind totodată o comunicare directă și nemijlocită în raport cu clienții noștri prin informarea lor continua asupra stadiului rezolvării problemelor juridice.

Având în vedere dinamica relațiilor comerciale derulate în societatea de azi și necesitatea unei protecții de excelență în domeniul juridic, Cabinet de avocat “Alina Szilaghi”  vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii care vă vor asigura asistența juridică permanentă, de care suntem convinși, veți profita:

  • consultanță juridică de specialitate;
  • opinii legale cu privire la problemele societății comerciale;
  • analizarea, conceperea, realizarea și personalizarea contractelor;
  • întocmirea de acte și documente pentru client;
  • asistarea clientului la negocieri;
  • negocieri, medieri, intermedieri și arbitraj;
  • servicii due diligence;
  • servicii fiduciare în favoarea clientului;
  • reprezentare și asistare în fața instanțelor de judecată.

Trimiteți un mesaj

Completați forma de contact cu informații despre situația dumneavoastră și vă răspundem în maxim 24h.

Leave this field blank

Avocat Alina Szilaghi oferă servicii complexe de asistență și reprezentare în materia dreptului comercial și al afacerilor.

E important să te poți baza pe cineva. Uneori, parteneriatul este mai important decât rezultatul în sine. Este și motivul pentru care am dezvoltat, la “Cabinetul de Avocat – Alina Szilaghi“, o altă dimensiune a serviciilor de drept comercial: înființări societăți comercialefuziuni societăți comercialelichidări societăți comercialedizolvări societăți comercialeasistență și reprezentare în fața instanței de judecată și a instanțelor de arbitraj în cazul litigiilor rezultate din raporturile dintre societate și alți agenți economici, dar și în cazul litigiilor determinate de raporturile interne ale societății.

Avocat Alina Szilaghi

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Avocat Alina Szilaghi
Dorobantilor 89, bl. X3, sc. 1, ap. 2, Cluj Napoca, CJ, Romania

Call Now Button