Divorțul românilor plecați în străinătate

Divorțul românilor plecați în străinătate

Durata și costurile unui litigiu variază mult de la o țară la alta, Romania bucurându-se, în continuare, de un regim și o procedura relativ rapidă și necostisitoare.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor cred ca divorțul se poate realiza doar în țara în care locuiesc sau doar acolo unde s-au căsătorit. Însă, nu este așa. Legislația europeană conține prevederi și criterii conform cărora soții pot opta pentru țara în care doresc să divorțeze ceea ce, în multe cazuri, poate însemna diferența dintre un proces scurt și unul îndelungat.

În cazul romanilor care locuiesc în străinătate, cea mai simpla variantă rămâne realizarea divorțului în Romania.

Cabinet de avocat Alina Szilaghi vă poate ajuta cu întreaga procedură, existând și soluții astfel încât soții să nu fie nevoiți să vină în țară. În acele cazuri în care prezența a cel puțin unuia din soți este obligatorie în fața instanței de judecată, vă vom pregăti din timp toată documentația și vom realiza toți pașii procedurali necesari, astfel încât vizita clienților noştri să fie cât mai scurtă.

Divorțul Românilor Plecați în Străinătate

Cabinetul de avocat Alina Szilaghi oferă servicii complexe de consultanță, asistență și reprezentare în materia divorțului românilor plecați în străinătate.

Postări Divorț

Solicitare Consultanță

Call Now Button