You cannot copy content of this page

Drepturile mamei și tatălui

Drepturile Mamei și Tatălui

Cabinetul de avocat Alina Szilaghi oferă servicii complexe de consultanță, asistență și reprezentare în materia drepturilor mamei și tatălui.

Drepturile mamei și tatălui

În legatură cu drepturile părinților, instanțele române soluționează de regulă cereri privind exercitării autorității părintești, locuința copilului, pensia de întreținere, programul de vizită, s.a.m.d.

Cu toate acestea, instanțele sunt competente să soluționeze și alte probleme ale părinților, precum numele copiilor, școlarizarea, activitățile extra-școlare, vacanțele, domiciliul, s.a.m.d.

Cazurile privitoare la drepturile părinților sunt emoțional încărcate și deseori complexe. Cabinet de avocat Alina Szilaghi,are grijă să mențină atenția aspura aspectelor umane, de bun-simț și să elimine dușmaniile sau antagonismul. Dacă este posibil, incercăm să soluționăm problemele dintre părinți pe cale amiabilă, negociind un acord reciproc avantajos. Dacă acest lucru nu este posibil, clienții noștri se bucura de asistență și sfaturi specializate pe întregul parcurs al litigiului.

Pentru solicitarea unei consultatii juridice online, va rugam sa completati FORMULARUL

Solicitare Consultanță

Call Us

+4 0746 652 986

E-mail

alina@szilaghi.com

© 2019 All rights reserved.
Call Now Button