• 0746 652 986

Consultanta juridica prin telefon

Consultanta juridica prin telefon

Cabinet de Avocat Alina Szilaghi va permite obtinerea unor raspunsuri juridice, pe loc, la problemele dumneavoastra prin accesarea serviciului de consultanta juridica prin telefon. Mai mult, avantajul acestui serviciu consta in posibilitatea clientului de a-si forma o idee clara asupra problemei prezentate in urma dialogului telefonic cu unul din avocatii cabinetului.

Consultanta juridica telefonica se ofera in baza unui abonament lunar a carui valoare difera, in functie de necesitatea accesarii acestui serviciu.

Pachet MINI
20€ pe luna
Include:

  • 20 de minute, estimate pe parcursul a doua convorbiri telefonice
Pachet MIDI
40€ pe luna
Include:

  • 50 de minute, estimate pe parcursul a patru convorbiri telefonice
  • Posibilitatea de a fi consiliat de un avocat specialist pana la clarificarea completa a problemei
Pachet MAXI
60€ pe luna
Include:

  • 80 de minute, estimate pe parcursul a sase convorbiri telefonice
  • O intalnire lunara cu avocatul care se ocupa de problema dumneavoastra.

La fiecare tip de abonament primele 3 minute sunt netaxabile. Va sfatuim sa va notati inaintea convorbirii telefonice punctele majore, pentru a nu omite un aspect important.

* Abonamentul pentru servicii legale se va putea incheia pe o perioada de minim 6 luni. Preturile abonamentelor pot fi modificate in functie de nevoile clientilor. In calculul costului unui abonament se va tine cont de numarul de angajati ai unei societati, de cifra de afaceri, cat si de volumul de probleme juridice ale clientului.

Pentru solicitarea unei consultatii juridice online, va rugam sa completati FORMULARUL