Contestație amenzi ONJN

Avocat Jocuri de Noroc asistă clienții din România și internaționali de peste 17 de ani.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) este un organ de specialitate al statului care exercita activitatea de control in domeniul jocurilor de noroc.

ONJN a anunțat recent că va amenda peste 50.000 de persoane care au pariat pe site-uri fără autorizație în România, cu sume între 5.000 lei și 10.000 de lei, urmând să-i notifice oficial în următoarele luni că au încălcat legea și că vor fi sancționați.

Dacă vă aflați printre persoanele vizate, trebuie să știți că cei ONJN cunosc toate informațiile din conturile create de dvs. pe platformele de joc online (nr. de telefon, cont bancar, e- mail, Ip, etc) și că de regulă vă vor contacta telefonic pentru a vă invita la sediul Oficiului în vederea întocmirii unui proces-verbal de contravenție.

În măsura în care nu vă prezentați procesul verbal se încheie în lipsă și se comunică la adresa de domiciliu.

Imediat cum primiți un proces verbal de contravenție sau sunteți contactat telefonic de ONJN este recomandat să apelați de îndată la un avocat.

În materia jocurilor de noroc Avocat Alina Szilaghi poate să asigure asistență legală necesară pentru obținerea unei soluții favorabile pentru dvs.

Servicii juridice:

  • Consultanță în probleme specifice jocurilor de noroc;
  • Redactare plângere contravențională împotriva proceselor-verbale de contravenție;
  • Asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată în acțiuni ce au ca obiect plângeri contravenționale;
  • Formulare/redactare acte procedurale ce trebuie îndeplinit pe parcursul derulării procesului;
Bine de știut
  • Procesul-verbal de contravenție se contestă in termen de 15 zile;
  • Pentru contestarea procesului verbal de contravenție, nu este necesară prezența dvs.;
  • Costurile cu onorariul de avocat sunt reduse;
  • Plângerea contravențională suspendă executarea amenzii și a sancțiunilor complementare;
  • Există posibilitatea înlocuirii sancțiunii amenzii minime de 5000 de lei cu sancțiunea avertismentului.

Trimiteți un mesaj

Completați forma de contact cu informații despre situația dumneavoastră și vă răspundem în maxim 24h.

Leave this field blank

Lista Servicii

Consultanță si asistență în obținerea tuturor avizelor, autorizațiilor sau licențelor; Servicii pe linie sanitară și sanitar-veterinară; Servicii pe linia protecției muncii și psi; Asistență privind obținerea autorizației de funcționare eliberate de primărie; Asistență privind obținerea licenței de difuzare a muzicii ambientale; Asistență pentru îndeplinirea formalităților legale privind montarea unei reclame / firmă / panou; Depunerea și ridicarea întregii documentații în vederea eliberării avizelor, autorizațiilor sau licențelor necesare; Încheierea tuturor contractelor necesare pentru funcționarea corectă și în parametri legali; Autorizare / avizare / licențiere spații de cazare – hoteluri, moteluri, pensiuni; Avizare salon cosmetică, frizerie, coafură, masaj relaxare și întreținere, săli fitness; Autorizare centru de colectare deșeuri industriale reciclabile; Autorizare pentru funcționarea legală a unei firme de recrutare și plasare a forței de muncă; Autorizare pentru funcționare – spălătorie auto / haine / covoare; Licențe de difuzare a muzicii ambientale; Asistență pentru îndeplinirea formalităților legale privind montarea unei reclame / firma / panou; Autorizație de construcție; Certificate de urbanism; Autorizație de funcționare; Autorizație sanepid – autorizație dsp; Autorizație / aviz sanitar veterinar – dsv; Aviz psi – pompieri; Licență transport (marfă, taxi, călători); Licență pentru societăți de pază și protecție; Autorizare firmă de deratizare; Autorizare fabrici

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

Avocat Alina Szilaghi
Dorobantilor 89, bl. X3, sc. 1, ap. 2, Cluj Napoca, CJ, Romania

Call Now Button