Servicii Pro Bono pentru IMM-uri

Cabinetul de avocat oferă, în perioada stării de urgență, sprijin pro bono companiilor care au nevoie să depună diverse documente la Registrul Comerțului.

Inițiativa cabinetului de avocatură vine după anunțul ONRC cum că, pe o perioadă de 30 de zile, activitatea sa și a oficiilor registrelor comerțului de pe lângă tribunale se va desfășura numai prin mijloace electronice, conform art. 45 din Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență.

Pentru depunerile online ale dosarelor, trebuie să avem semnătură electronică, și nu toți cei ce au nevoie dispun de această semnătură. Sunt companii ce depun doar un dosar o dată pe an sau poate chiar mai rar.

In această perioadă, ȋn care majoritatea afacerilor mici au de suferit, cu atât mai puțin este cazul să aloce resursele financiare pe acest instrument. Tocmai de aceea, ne oferim să ajutăm pro bono mediul de business, respectiv pe cei care trebuie să depună, pe toată perioada stării de urgenta , diverse documente la Registrul Comerțului și nu dispunde semnătură digitală.

Așadar, nedepunerea ȋn termen a anumitor documente la ONRC poate avea diverse repercursiuni asupra companiilor, despre care cele mai recente acte normative emise in considerarea COVID-19 nu menționează că ar fi suspendate. De exemplu, o societate cu sediul expirat, care nu depune noile documente la timp, poate fi declarată inactivă fiscal. Este o bătaie de cap de care nu are nevoie niciun antreprenor în vreme de criză și vrem să ȋi ajutăm tocmai pentru a preveni astfel de situații.

Persoanele interesate pot transmite un e-mail la adresa 𝗮𝗹𝗶𝗻𝗮@𝘀𝘇𝗶𝗹𝗮𝗴𝗵𝗶.𝗰𝗼𝗺 ȋn care să menționeze înregistrarea necesar a fi făcută ȋn perioada curentă, atașând in mod scanat documente justificative. În limita timpului și a resurselor disponibile, i se va răspunde în cel mai scurt timp posibil și va fi ajutat ȋn gestionarea situației .

Cabinet de avocat Alina Szilaghi îmbrățișează filosofia 𝗡𝗲𝘄 𝗟𝗮𝘄, o nouă abordare a practicii juridice, adaptată la cerințele actuale. 𝗡𝗲𝘄 𝗟𝗮𝘄 implică oferirea unor servicii mai dinamice și mai eficiente din toate punctele de vedere, inclusiv al costurilor, prin aplicarea unor principii noi care vizează orientarea către client și soluția optimă care răspunde nevoilor sale.

Sună acum pe numărul +40746.652.986, contactează-ne la alina@szilaghi.com sau în secțiunea Contact.

Sună acum și află toate informațiile de care ai nevoie!

Call Now Button