You cannot copy content of this page

Onorariu consultanta juridica online

Onorariu consultanta juridica online

Cabinet de Avocat Alina Szilaghi va permite obtinerea unor raspunsuri rapide si profesioniste la problemele dumneavoastra prin consultanta juridica online. Raspunsurile la problemele dumneavoastra sunt redactate de avocati, exclusiv pe baza informatiilor furnizate.

Deoarece timpul este pretios, stim ca o deplasare la biroul unui avocat poate fi costisitoare din acest punct de vedere.

Consultanta juridica solicitata prin aplicatia online poate fi gratuita sau platita. Consultanta gratuita este orientativa si se acorda problemelor de complexitate moderata. Pentru problemele cu nivel mare de complexitate, va fi necesara achitarea unui onorariu, calculat in functie de dificultatea problemei.
In aceasta situatie, se va incheia un contract de asistenta juridica, cu toate drepturile si obligatiile derivate din acesta.

Consultanta platita beneficiaza de prioritate si are un nivel maxim de acuratete in redactarea raspunsului.

Va rugam sa aveti in vedere ca raspunsul se transmite catre adresa de e-mail pe care o furnizati in aplicatie. In cazul in care au trecut mai mult de 48 de ore de la transmiterea problemei si nu ati primit un raspuns, este posibil ca adresa de e-mail pe care ati utilizat-o sa nu fie valida.

* Preturile serviciilor pot fi modificate in functie de nevoile clientilor. In calculul costului se va tine cont de volumul de probleme juridice ale clientului.

Pentru solicitarea unei consultatii juridice online, va rugam sa completati FORMULARUL

Call Us

+4 0746 652 986

E-mail

alina@szilaghi.com

© 2019 All rights reserved.
Call Now Button