Suspendare activitate PFA

Procedura de suspendare activitate PFA se declanșează chiar dacă contribuabilul a înregistrat suspendarea la Registrul Comertului, deoarece contribuabilul trebuie sa declare acest lucru si printr-un formular special.

Durata: 3-5 zile din momentul în care primim toate actele necesare din partea clientului

Documente necesare:

  • Cerere de înregistrare (se completează de către Cabinetul de avocat)
  • Declarația model 3 (se completează de către Cabinetul de avocat)
  • Cartea de identitate a fondatorului
  • Certificatul de înregistrare (în copie)
  • Certificatele constatatoare ale PFA-ului (în original)
  • Împuternicire avocațială

*Durata de suspendare a unei societăți este cuprinsă între 3 luni și 3 ani. În acest timp, evidența contabilă se ține la 3 luni prin depunerea declarației 100 sau, după caz, declarația 300, iar bilanțurile contabile se vor depune la 6 luni și la 1 an. Pe durata suspendării societatea nu are voie să facă nici o tranzacție. Este recomandat să închideți contul din bancă al societății.

** În cazul în care societatea are salariați, trebuie anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Această operațiune se realizează prin întocmirea unui act adițional de încetarea a contractului de muncă pe motivul suspendării activității firmei.

Cabinetul de avocat Alina Szilaghi vă stă la dispoziție pentru orice alte informații referitoare la Înființare SRL, înregistrare mențiuni la Registrul Comerțului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/închidere punct de lucru, cesiuni părți sociale, numire/revocare administrator, suspendare/reluare activitate, radiere SRL), înregistrări OSIM, Autorizații de Funcționare, DSV, DSP, ISU, servicii de contabilitate și alte servicii conexe dedicate societățiilor comerciale.

Sună acum pe numărul +40746.652.986, contactează-ne la alina@szilaghi.com sau în secțiunea Contact.

Sună acum și află toate informațiile de care ai nevoie!

Call Now Button