Obținere cod EUID

Procedura de obținere cod EUID, conform Legii nr. 152/2015, este obligatorie, începând cu data de 7 iulie 2017, pentru societățile comerciale, PFA-urile sau toate entitățile fără personalitate juridică din Romania. Companiile vor adăuga, pe lângă codul unic de identificare (CUI), și acest identificator unic la nivel european (EUID).

EUID este alocat în sistemul informatic integrat al Oficiului Național al Registrului Comerțului și se menționează pe certificatul de înregistrare alături de  numărul de ordine din Registrul Comerțului și CUI.

Durata: 3-5 zile din momentul în care primim toate actele necesare din partea clientului

Documente necesare:

  • Cerere de înregistrare (se completează de către Cabinetul de avocat)
  • Certificatul de înregistrare (CUI)

Cabinetul de avocat Alina Szilaghi vă stă la dispoziție pentru orice alte informații referitoare la Înființare SRL, înregistrare mențiuni la Registrul Comerțului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/închidere punct de lucru, cesiuni părți sociale, numire/revocare administrator, suspendare/reluare activitate, radiere SRL), înregistrări OSIM, Autorizații de Funcționare, DSV, DSP, ISU, servicii de contabilitate și alte servicii conexe dedicate societățiilor comerciale.

Sună acum pe numărul +40746.652.986, contactează-ne la alina@szilaghi.com sau în secțiunea Contact.

Sună acum și află toate informațiile de care ai nevoie!

Call Now Button