Abonament pentru firme

Abonament pentru firme

Serviciile juridice de tip abonament pentru firme sunt avantajoase pentru societati si persoane fixice autorizare intrucat, pe de o parte,  asigura o continuitate a legaturii cu avocatul si o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea in fata instantelor si autoritatilor competente, iar pe de alta parte, compania beneficiaza de toate avantajele unei pregatiri juridice de specialitate, dar si de experienta de peste 14 ani a biroului nostru de avocatura.

Cei mai multi dintre antreprenorii care isi dezvolta o afacere nu considera ca este necesara investitia in serviciile specializate ale unui avocat. Insa pe parcursul derularii activitatii  descopera ca aceasta investitie este absolut necesara si de multe ori mai scumpa decat daca ar fi fost facuta la momentul potrivit.

Nu se pot identifica anumite domenii de activitate care sa necesite o implicare mai mare sau mai restransa a unui avocat. Din punct de vedere legal, toate activitatile comerciale presupun aceleasi riscuri si, pe cale de consecinta, trebuie abordate  de un profesionist al dreptului.

Daca apreciati ca afacerea dvs. are nevoie si de asistenta legala, contactati-ne!

Call Now Button